Kärrlyckegatan 7

Kärrlyckegatan 7

Lokal för industri eller verkstad med kontor och butik

600–2300 kvm i Kärrlyckegatan 7 Arendals Industriområde Göteborg

Nyrenoverad fastighet

Hela fastigheten är under renovering och när det är färdigt är alla ytskikt renoverade med nya ljusa och fräscha kontor, ny belysning, ny platta i lager/verkstad, nya fönster och nya portar, ny ventila-tion, ny uppvärmning och ny asfalt på hela inhägnade gårdsytan.

Användningsområdet är i dag industri eller verkstad med kontor som kan utvecklas och anpassas tillsammans med en eller flera hyresgäster. Kontoret i markplan kan även nyttjas som yrkesbutik eller utställning.

20-2029_1.jpg

Flexibel yta

Den lediga ytan är 2300 kvm som kan delas upp i enheter från 600 kvm. Möjligheterna är många både avseende lokalernas storlek och utformning. Även en tillbyggnad är möjlig.

Ytorna fördelar sig på 1524 kvm industri/verkstad och 776 kvm kontor med eller utan omkläd-ningsrum. Takhöjden är 6 meter upp till balk och i en del av verkstadsytan är det en entresol. Bottenplattan är ny med flera brunnar, oljeavskiljare och den klarar en belastning på 3,5 ton per kvadratmeter.Det finns flera stora och rejäla portar och en travers med en kapacitet på 5 ton. Kontoret har blandad planlösning i två plan och kan i sin utformning påverkas av den nya hyres-gästen. Hiss kan installeras vid behov.

Lokalerna har ny ventilation med kyld tilluft och modern effektiv uppvärmning.

20-2029_2.jpg

Läs mer i prospektet och i övriga filer till höger. Kontakta oss gärna!


20-2029_3.jpg